Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

04 oct ‘24

GlasDraad start nieuwe glasvezelcampagne in Hansweert

Goed nieuws voor Hansweert: Glasvezel komt eraan! Na succesvolle campagnes in Borsele, Goes en Kapelle is het nu de beurt aan Hansweert om zich klaar te maken voor de digitale toekomst. Wij leggen een volledig nieuw glasvezelnetwerk aan voor alle inwoners van het dorp. In gemeente Hulst, Terneuzen en Sluis zijn we al volop aan het bouwen en kunnen de eerste inwoners gebruik gaan maken van het netwerk.

 

Wij vinden dat iedereen in Hansweert toegang moet krijgen tot supersnel en stabiel internet. Of u nu in het centrum of aan de rand van het dorp woont, zelfs de meest afgelegen woningen komen in aanmerking voor een glasvezelaansluiting. Op dit netwerk heeft u keuze uit maar liefst 15 serviceproviders, waaronder vertrouwde namen zoals KPN, Trined en Multifiber. Ook zijn we in gesprek met een nieuwe Zeeuwse provider.

 

Samen krijgen we het voor elkaar! Als minstens 40% van de huishoudens in Hansweert zich aanmeldt, kunnen wij starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Inschrijven kan tot en met 15 december 2024.