GlasDraad Drenthe

Op 18 september gaf GlasDraad Drenthe in samenwerking met de gemeente de officiële aftrap voor de campagne voor glasvezel. Dat is hard nodig, want met glasvezel heeft u toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo maken we ook het buitengebied van Emmen klaar voor de digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Op deze manier zorgen we ervoor dat het buitengebied eindelijk eens vooroploopt.

Voordat de aanleg van glasvezel van start kan gaan, hebben we de voorwaarde dat meer dan de helft van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. Vraagbundeling noemen we dat. Daarom hebben we iedereen gevraagd die graag snel internet en scherpe televisie wil zich vóór 1 december 2018 aan te melden. En dat is gelukt, we hebben ruim 50% behaald tijdens de vraagbundelingscampagne. De aanleg van glasvezel gaat door!

Ga naar GlasDraad Drenthe

GlasDraad Krimpenerwaard

Op 5 september gaf GlasDraad Krimpenerwaard in samenwerking met de gemeente de officiële aftrap voor de campagne voor glasvezel. Dat is hard nodig, want met glasvezel heeft u toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo maken we ook het buitengebied van Krimpenerwaard klaar voor de digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Op deze manier zorgen we ervoor dat het buitengebied eindelijk eens vooroploopt.

Voordat de aanleg van glasvezel van start kan gaan, hebben we de voorwaarde dat minimaal 40% van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. Vraagbundeling noemen we dat. Daarom hebben we iedereen gevraagd die graag snel internet en scherpe televisie wil zich vóór 17 december 2018 aan te melden. En dat is gelukt, tijdens de vraagbundelingsperiode heeft ruim 40% van de bewoners zich aangemeld. De aanleg van glasvezel gaat door in Krimpenerwaard!

Ga naar GlasDraad Krimpenerwaard

GlasDraad Groene Hart Zuid

Op 15 maart 2018 gaf GlasDraad Groene Hart Zuid in samenwerking met de gemeentes Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk de officiële aftrap voor de glasvezelcampagne. Dat is hard nodig, want met glasvezel is er toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo is ook dit buitengebied voorbereid op de digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Voor de aanleg van glasvezel is er de voorwaarde dat 40% van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. Vraagbundeling noemen we dat. Daarom zijn we onze glasvezelcampagne gestart in dit buitengebied, welke succesvol is afgerond. De aanleg van glasvezel Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk gaat door.

Naar GlasDraad Groene Hart Zuid

GlasDraad Groene Hart

Op maandag 8 januari 2018 gaf GlasDraad Groene Hart in samenwerking met de gemeentes Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost de officiële aftrap voor de campagne voor glasvezel. Dat is hard nodig, want met glasvezel is er toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo maken we ook het buitengebied klaar voor de digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Voor de aanleg van glasvezel hebben we de voorwaarde dat meer dan de helft van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. En dat is gelukt. De aanleg van glasvezel in Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost gaat door!

Naar GlasDraad Groene Hart

Mabin Groningen

In Sellingen, Zuidoost Groningen, ondertekende Mabin in februari 2017 een convenant met de gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde en Bellingwedde, voor de uitrol van ruim 3.000 glasvezelaansluitingen in de buitengebieden. Samen met lokale initiatiefnemers, verenigd in de stichting Snel Internet Westerwolde Stadskanaal, werkt Mabin aan de voorbereidingen voor dit project. Per 1 september startte Mabin in dit gebied met de vraagbundeling; een proces waarbij wordt geïnventariseerd of 50% van de inwoners meedoet. En deze vraagbundeling is succesvol verlopen. De aanleg van glasvezel in Stadskanaal, Vlagtwedde en Bellingwedde gaat door!

Naar Mabin Groningen