Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

29 oct ‘21

Hoera, de helft van de inschrijvingen is binnen!

We zijn hard op weg naar de 1000 inschrijvingen

Op dit moment staat de teller op 21%, we zijn dus al over de helft heen! En dat is goed nieuws, want de komst van glasvezel in de kleine dorpen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem komt daarmee steeds dichterbij. De laatste informatieavond is afgelopen week ook geweest en steeds meer bewoners ontdekken het belang van glasvezel. U heeft wellicht al ingeschreven voor glasvezel, in dat geval willen we u bedanken! Mocht u nog niet hebben ingeschreven en nog met vragen zitten, dan bent u de komende week van harte welkom in onze GlasDraadbus of in onze glasvezelwinkel (Kerkweg 50, Technofarm).

Direct inschrijven

Vroege vogelactie

Inschrijvers vóór zondag 7 november 2021 doen mee aan onze Vroege Vogelactie. U maakt kans op een gratis glasvezelaansluiting of één van de drie Sonos One players! U kunt de komende week nog meedoen aan de actie, vergeet dus niet in te schrijven.

Glasvezel is een investering in de toekomst.

Met glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen. Het afgelopen jaar werd meer dan ooit duidelijk hoe afhankelijk we zijn van een snelle en stabiele verbinding. Glasvezel kan deze enorme datavraag gemakkelijk aan. Daarnaast gaan we ook steeds meer eisen stellen. We kijken nu vaak in 4K televisie en de vraag naar kwaliteit zal alleen maar groter worden, wellicht kijken we over een paar jaar wel in 8K of 16K. Wat de toekomst ook brengt, met glasvezel bent u er klaar voor. Bent u nog niet overtuigd over de snelheid van de technologische ontwikkelingen? Bekijk dan hier het filmpje van Frans Bromet over onze gedachtegang over mobiel bellen in 1998.

Kom langs in onze GlasDraadbus!

Aankomende week rijden we met de GlasDraadbus door het Groene Hart. We informeren u in onze bus graag over de mogelijkheden en voordelen van glasvezel. Komt u ook langs bij een van onze haltes?

Dinsdag 2 november 10:00 – 15:00
Hoogmade – Van Alcmaerlaan (bij de visboer)

Woensdag 3 november 13:00 – 16:00
Ter Aar – Parkeerplaats Intratuin

Donderdag 4 november 10:00 – 15:00
Oud Ade – Parkeerplaats Sint-Bavo Kerk

Vrijdag 5 november 10:00 – 15:00
Zevenhoven – Parkeerplaats P.G. Zevenhoven

Zaterdag 6 november 09:00 – 12:00
Rijpwetering – Parkeerplaats ROAC

Zaterdag 6 november 13:00 – 16:00
Noorden – Parkeerplaats NSV ’46

Prijswinnaars

De afgelopen week konden we een aantal bewoners blij maken met een lekkere taart. Hiernaast ziet u de gelukkige 700ste inschrijver uit Noorden. Van harte gefeliciteerd en geniet van de taart! Wilt u ook kans maken op een lekkernij? Schrijf dan in voor glasvezel en wie weet staan we binnenkort bij u voor de deur!
Inschrijven

Persoonlijk advies nodig, of inschrijven?

U bent van harte welkom in onze GlasDraad winkel bij Technofarm in Ter Aar (Kerkweg 50).
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: op afspraak