20 sep ‘18

GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Krimpenerwaard

Bewoners van het buitengebied van Krimpenerwaard kunnen binnenkort mogelijk genieten van razendsnel internet. GlasDraad Krimpenerwaard start per 1 oktober a.s. namelijk een vraagbundeling in het buitengebied van Krimpenerwaard. Eerder dit jaar rondde de aanbieder al meerdere vraagbundelingen succesvol af in de buitengebieden van Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen-Oost (GlasDraad Groene Hart) en Woerden, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk (GlasDraad Groene Hart Zuid).

Informatie voor bewoners  

In de komende periode worden bewoners in het buitengebied geïnformeerd over het project. Eind september ontvangen zij een informatiepakket met informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bewoners. Aanmelden is mogelijk door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende serviceproviders. Voor particulier en klein-zakelijk gebruik zijn dit Multifiber en Solcon. Zakelijke klanten kunnen terecht bij Cbizz en WeServe.

Enthousiast over glasvezel, laat het weten!

Bewoners van het buitengebied die nu al graag op de hoogte willen worden van de ontwikkelingen, kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected]. Ook is GlasDraad Krimpenerwaard op zoek naar buurtambassadeurs. Dit zijn bewoners die hun buurtgenoten informeren en enthousiast maken over het nut en de noodzaak van snel internet. Interesse? Laat het  weten via [email protected]. Samen maken we het buitengebied zo nog mooier!