Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

15 jun ‘21

Bouwbrief Groene Hart

We zitten alweer bijna op de helft van het nieuwe jaar. De lente begon nat en grijs, maar gelukkig is de zomer in aantocht. En dat is goed nieuws, want wij zijn buiten hard aan het werk.

90% netwerk aangelegd

Momenteel ligt er al ruim 300 kilometer netwerk in de grond. Dat bekent dat het netwerk voor 90% is aangelegd.

POP geplaatst WD-01

Onze aannemer maakt voortgang in het laatste gebied. Ondanks het slechte weer, is hij gestart met de graafwerkzaamheden. Gelukkig is er beter weer voorspeld en kunnen we grotere stappen maken. De POP is geplaatst en de montagewerkzaamheden staan gepland voor de komende maanden. Als het droog is, starten we met de verbinding naar de centrale. De volgende stap is het activeren van de woningen. Hiervoor dienen we een verbinding tussen Zegveld en Kamerik door de weilanden te realiseren.

Eerste vakantieparken in ZEV-01 aangelegd

In ZEV-01 zijn we gestart met de aanleg aan de kade en op de vakantieparken. Her en der zoeken we nog naar een geschikte oplossing, omdat we nog niet met alle grondeigenaren overeenstemming hebben bereikt. Wel kunnen we de meeste adressen de komende tijd aansluiten.

Aangepaste planning voor de Meije, Hollandse kade en Uitweg

We hebben goed nieuws voor de Meije, Hollandse kade en Uitweg. We verwachten dat de benodigde vergunningen binnenkort verleend worden zodat we kunnen starten met onze werkzaamheden. We hebben de planning voor deze gebieden aangepast en ingepland na de zomervakantie.

Over 6 tot 8 weken volgt er een nieuwe update omtrent de werkzaamheden.