Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

16 dec ‘21

Bouwbrief Haarlemmermeer

Voor uw regio geldt dat voor bijna alle gebieden het glasvezelnetwerk gereed is. In dit nieuwsbericht geven wij u graag een update over de stand van zaken in de gebieden waar dit bijna het geval is. De laatste huisaansluitingen worden deze weken gemaakt. Alleen voor Vijfhuizen (VHZ-01) bij het gedeelte van de IJweg ten noorden van de Rijksweg A9 is er een probleem met een watertransportleiding van Waternet. Samen met de Provincie en Waternet zijn we hard bezig met een oplossing. We verwachten dat het glasvezelnetwerk eind december/januari wordt afgerond.

Lisserbroek (LIS-01)

Het glasvezelnetwerk in het gebied LIS-01 is gereed, behalve bij het Gansoord. Om dit netwerk zo snel mogelijk af te ronden, werken we samen met de grondeigenaren en de gemeente. De verwachting is dat het in januari/februari 2022 wordt afgerond.

Aangepaste planning

Op onze initiatief website vind u de bijgewerkte planning per deelgebied

Heeft u al een abonnement bij een serviceprovider?

Om gebruik te maken van uw glasvezelverbinding moet u een contract afsluiten bij één van onze serviceproviders. Benieuwd welke providers wij leveren op ons glasvezelnetwerk? Bekijk hier het overzicht. Wij zullen over 6 tot 8 weken een nieuwe update plaatsen. Wij wensen u fijne feestdagen!