Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

07 jun ‘18

Buitengebied Oudewater krijgt glasvezel!

Geweldig nieuws, want het buitengebied van Oudewater krijgt de beschikking over glasvezel! De teller staat inmiddels al op 53% en dat is ruim voldoende om aan de belangrijkste voorwaarde te voldoen, namelijk minimaal 40% inschrijvingen. Bewoners en ondernemers in het buitengebied van Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk hebben nog tot 9 juli om zich aan te melden voor glasvezel.


Samenwerking Rekam
Het succes in Oudewater is voor een groot deel het gevolg van de samenwerking met Rekam, de beheerder van de glasvezel- en coax-netwerken in Midden-Holland. Rekam-klanten met een coax-aansluiting kunnen in Oudewater gratis overstappen op glasvezel van GlasDraad Groene Hart Zuid, mits zij uiteraard een abonnement afnemen bij een deelnemende serviceprovider.


Compensatie overige deelgebieden

Ook voor de deelgebieden Woerden-west, Woerden-oost en Bodegraven-Reeuwijk betekent het succes in Oudewater goed nieuws. Mocht één van deze deelgebieden onverhoopt geen 40% halen, kan dit namelijk worden gecompenseerd met een positief resultaat in een ander deelgebied. Op die manier hopen wij het hele buitengebied van Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk te voorzien van razendsnel internet en haarscherpe televisie. U kunt zich nog tot 9 juli aanmelden.