Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

03 dec ‘18

GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Krimpenerwaard

Krimpenerwaard, september 2018

Bewoners van het buitengebied van Krimpenerwaard kunnen binnenkort mogelijk genieten van razendsnel internet. GlasDraad Krimpenerwaard start per 1 oktober a.s. namelijk een vraagbundeling in het buitengebied van Krimpenerwaard. Eerder dit jaar rondde de aanbieder al meerdere vraagbundelingen succesvol af in de buitengebieden van Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen-Oost (GlasDraad Groene Hart) en Woerden, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk (GlasDraad Groene Hart Zuid).

Informatie voor bewoners

In de komende periode worden bewoners in het buitengebied geïnformeerd over het project. Eind september ontvangen zij een informatiepakket met informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bewoners. Aanmelden is mogelijk door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende serviceproviders. Voor particulier en klein-zakelijk gebruik zijn dit Multifiber en Solcon. Zakelijke klanten kunnen terecht bij Cbizz en WeServe.

Over GlasDraad

GlasDraad is opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied toegang te geven tot het supersnelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk. Gesteund door de beursgenoteerde investeringsmaatschappij TINC en met volop expertise en ervaring in eigen huis als het gaat om de uitrol en aanleg van glasvezel in heel Nederland. Daarbij richten we ons exclusief op gebieden waar geen coax-netwerk ligt, de zogenoemde ‘witte gebieden’. Hier zijn de internetsnelheden voor privé en zakelijk gebruik via ADSL of schotelontvangst zeer beperkt en zeer moeilijk te verbeteren. Glasvezelnetwerken ontwikkeld door GlasDraad bieden hier een passende oplossing.

Enthousiast over glasvezel, laat het weten!

Bewoners van het buitengebied die nu al graag op de hoogte willen worden van de ontwikkelingen, kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar krimpenerwaard@glasdraad.nl. Ook is GlasDraad Krimpenerwaard op zoek naar buurtambassadeurs. Dit zijn bewoners die hun buurtgenoten informeren en enthousiast maken over het nut en de noodzaak van snel internet. Interesse? Laat het weten via krimpenerwaard@glasdraad.nl. Samen maken we het buitengebied zo nog mooier!