Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

09 sep ‘20

GlasDraad start glasvezelcampagne in de Bollenstreek

Bewoners van het buitengebied  van Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen kunnen binnenkort mogelijk genieten van razendsnel internet. Op 3 juli ondertekenden de wethouders van de 5 gemeenten het convenant op camping De Hof van Eeden in Warmond. GlasDraad Bollenstreek startte eind augustus een vraagbundeling in deze regio. Eerder rondde de aanbieder regionaal al meerdere vraagbundelingen succesvol af, zoals in de buitengebieden van Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen-Oost, Woerden, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk en Haarlemmermeer.


Informatie voor bewoners  

Tijdens de vraagbundeling worden bewoners en ondernemers in het gebied geïnformeerd over het project. Eind augustus ontvingen zij al een envelop met informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bewoners, zowel op locatie als online.Als op 16 november 2020 minstens 50% van de mensen zich heeft aangemeld voor glasvezel, krijgt de aanleg van het netwerk groen licht.

Enthousiast over glasvezel, laat het weten!

Bewoners die graag op de hoogte willen worden van de ontwikkelingen, kunnen zich op deze website aanmelden voor de online nieuwsbrief. Ook is GlasDraad Bollenstreek op zoek naar buurtambassadeurs. Dit zijn bewoners die hun buurtgenoten informeren en enthousiast maken over het nut en de noodzaak van snel internet. Interesse? Laat het weten via bollenstreek@glasdraad.nl. Alleen met elkaar kan het glasvezelnetwerk worden aangelegd.