Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

09 apr ‘18

Goed nieuws! Het buitengebied van Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost krijgt glasvezel

Afgelopen weekend is ruim 50% aan inschrijvingen behaald en daarmee kunnen we concluderen dat de vraagbundeling succesvol is verlopen. Dat betekent dat GlasDraad Groene Hart na de zomer start met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Na een eerdere succesvolle interessepeiling, werd begin januari 2018 de campagne van GlasDraad Groene Hart enthousiast afgetrapt. De bewoners van het buitengebied konden zich direct inschrijven bij één van de vier serviceproviders en daar is duidelijk gehoor aan gegeven. Onder aanvoering van een grote groep lokale ambassadeurs en het GlasDraad glasvezelteam is de benodigde grens van 50% gehaald. Daarmee is de komst van snel internet in het buitengebied veiliggesteld.

Globale planning

Inmiddels is GlasDraad Groene Hart druk in overleg met de gemeenten en andere belanghebbenden om de uitrol van glasvezel in het buitengebied te realiseren. De voorbereidingen en materiaalbestellingen zijn gestart. Naar verwachting gaat na de zomer de schop in de grond en in het vierde kwartaal kunnen de eerste huishoudens gebruik maken van glasvezeldiensten. Houd u onze website groenehart.glasdraad.nl de komende tijd in de gaten voor de planning van de aanleg.

Later inschrijven

Achteraf inschrijven is nog mogelijk, maar omdat de aannemer tijdens de aanleg hier speciaal voor terug moet komen, gebeurt dit wel op basis van een persoonlijke offerte. Voor uw vragen over inschrijven achteraf kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0850 479 225 en via info@glasdraad.nl. Wij adviseren u graag.