Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

04 jun ‘21

Heeft u al een vlaggetje? De teller staat op 11%! in Drenthe

Veel bewoners schrijven in voor glasvezel

Op dit moment heeft 11% van de bewoners zichzelf ingeschreven voor glasvezel, het gaat dus erg goed met de vraagbundeling. Het team van GlasDraad is samen met de Erkende Overlegpartners (EOP’s) hard bezig om bij iedereen die zichzelf heeft ingeschreven een vlaggetje langs te brengen. Als u nog geen vlaggetje heeft komen we dus zo snel mogelijk bij u langs!

Drukbezochte inloopavonden

De inloopavonden van afgelopen weken zijn goed bezocht en er zijn erg goede vragen gesteld. Met een mooie afsluiter van maar liefst 40 tot 50 bezoekers in Foxel-Scholtenskanaal.

Vlaggenplanters gezocht!

Wij zoeken nog enthousiaste bewoners die hun straat of wijk willen voorzien van vlaggen. Alle hulp is welkom, ook al kunt u maar een half uurtje per week!

Wij zoeken voornamelijk hulp in: Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Emmerschans, Erica, Klazienaveen, Nieuw-amsterdam, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Schoonebeek, Venoord, Weerdinge, Weiteveen en Zwartemeer.

U kunt zich hier aanmelden of stuur een e-mail naar campagne@glasdraad.nl.

Informatieavond gemist?

Heeft u onze informatieavonden bekeken, of heeft u ze gemist? U kunt de informatieavonden op ieder moment rustig thuis terugkijken, wij hebben ze namelijk opgenomen vanuit Zandpol. Stuur ze vooral ook door naar uw buren, wie weet kunt u ze hiermee helpen!

Bekijk hier de informatieavonden

Heeft u nog plek voor een spandoek?

Waarschijnlijk heeft u ze al gezien, onze oranje spandoeken. Heeft u toevallig nog een mooi hek of twee mooie bomen waar we de spandoeken tussen kunnen hangen? Dan horen wij dat graag!

Ja, ik heb nog plek!

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons op 0850 – 479 227 of stuur een e-mail naar drenthe@glasdraad.nl.