Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

18 may ‘18

Rekam en GlasDraad werken samen aan glasvezel in buitengebied Oudewater

In het buitengebied van Oudewater hebben Rekam, Glasvezel Buitengebieden Nederland, Stichting Centrale Antenne Inrichting Oudewater (SCAIO) en GlasDraad Groene Hart Zuid de handen ineengeslagen. Rekam is eigenaar en beheerder van glasvezel- en COAX-netwerken in Midden-Holland.  Wij werken samen om alle bewoners in het buitengebied van Oudewater aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

Geen aansluitkosten voor overstappers Rekam-COAX naar glasvezel
Bewoners van het buitengebied van Oudewater die nu gebruik maken van een COAX-aansluiting voor internet op het netwerk van Rekam, hebben de unieke kans om gratis over te stappen naar een glasvezelaansluiting. Rekam neemt voor haar trouwe klanten de aansluitkosten voor haar rekening.

Voordelen van glasvezel
Een snelle en betrouwbare internetverbinding is cruciaal. Nu, straks, maar vooral ook later. Zelfs voor iemand die op dit moment niet of nauwelijks gebruik maakt van internet. Want er komt een tijd dat we bijna alles digitaal gaan doen. Glasvezel is dan ook hard nodig. En het goede nieuws is dat glasvezel nu eindelijk binnen handbereik ligt.

Informatie- en inschrijfavonden
Aansluitingen voor wie dit unieke aanbod geldt, ontvangen volgende week een persoonlijk bericht met meer informatie. Tevens nodigen we u van harte uit voor de informatie & inschrijfavonden.

Datum                            Adres van locatie

Dinsdag 29 mei              Loods 10, Oudeweg 10A, Oudewater

Donderdag 31 mei          Boere Accountants en Adviseurs, Ruige Weide 15, Oudewater

Donderdag 7 juni           De Overkant, Dijketelg Papekopperstraatweg 2, Papekop

Donderdag 28 juni         Boere Accountants en Adviseurs, Ruige Weide 15, Oudewater

Donderdag 5 juli            De Overkant, Dijketelg Papekopperstraatweg 2, Papekop

Voor meer informatie is GlasDraad Groene Hart Zuid bereikbaar op nummer 0850 – 479 225 of via info@glasdraad.nl. Rekam is bereikbaar op nummer 0182 – 585 585 of via info@rekam.nl. Indien gewenst maken we een afspraak.

Mis deze unieke kans niet!