Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

05 jun ‘24

Update werkzaamheden Goes en Kapelle juni 2024

Goed nieuws! De vraagbundeling voor het glasvezelnetwerk in Goes en Kapelle is een succes geworden. Dankzij uw steun, samen met die van vele andere bewoners, zal Goes en Kapelle binnenkort genieten van een supersnelle glasvezelaansluiting. Dit succes hebben we samen bereikt!

Wat gaat er nu gebeuren?

De voorbereidingen zijn al gestart. Dit omvat overleg met lokale overheden, het uitwerken van gedetailleerde plannen, het bestellen van materialen en het opzetten van een gedetailleerde planning.

Er komt nu een periode waarin u misschien wat minder van ons hoort, maar we zijn achter de schermen druk bezig. Zodra de eerste planning gereed is, krijgt u van ons bericht. Deze planning delen we via onze nieuwsbrief en onze website.

Dank aan lokale inzet

Een speciaal dankwoord voor alle bewoners, lokale verenigingen en ambassadeurs. Zonder uw inzet was dit succes niet mogelijk geweest.

Globale planning

De aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle voorbereiding. We verwachten eind 2024 te starten met de graafwerkzaamheden, zodat de eerste bewoners al vanaf het voorjaar van 2025 gebruik kunnen maken van hun glasvezelaansluiting.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Heeft u een concrete vraag voor ons, mailt u die dan naar: goeskapelle@glasdraad.nl