Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

06 dec ‘21

Hoera, de 40% is gehaald!

De aanleg van het glasvezelnetwerk gaat definitief door

Gistermiddag was het zover. Het percentage ingeschreven woningen bereikte de benodigde hoogte van 40%. Dat betekent dat de aanleg van het glasvezelnetwerk definitief door gaat en u straks kunt genieten van supersnelle en stabiele verbinding. De inschrijving die het percentage naar de 40% tilde, werd gedaan door familie Stigter uit Hoogmade. Wij hebben hen, samen met ambassadeur Roland van Beurden, uiteraard verrast met een lekkernij en een flesje bubbels. Geniet ervan!

Nog niet ingeschreven?

Er is ook goed nieuws voor bewoners die zich nog niet hebben aangemeld. Inschrijven kan namelijk nog steeds. Tot 13 december heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven, dit kan op één van de fysieke inschrijfmomenten, telefonisch via 0857 – 600 793 of op onze website. Het huidige aanbod van €200,- voor de eenmalige vastrechtvergoeding, in combinatie met een abonnement bij één van de serviceproviders, geldt nog tot deze datum.

Wat gebeurt er na 13 december?

Het is mogelijk om u achteraf aan te melden, maar de kosten zullen dan een stuk hoger zijn. U betaalt dan namelijk de daadwerkelijke aanlegkosten per meter. De aannemer moet speciaal voor uw woning terugkomen, er moeten apart kabels ingekocht en aangelegd worden en de graafmachines zullen de grond opnieuw open moeten graven. U betaalt voor een na-aansluiting daarom minimaal €800,- (inclusief btw) op basis van een offerte, afhankelijk van de situatie bij uw woning. Het is dus een stuk voordeliger wanneer u zich voor 13 december 2021 inschrijft.