Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

18 jun ‘21

Bouwbrief Krimpenerwaard – Kernen

We zitten alweer bijna op de helft van het nieuwe jaar. De lente begon nat en grijs, maar gelukkig is de zomer in aantocht. En dat is goed nieuws, want wij zijn buiten hard aan het werk.

Stolwijk (STL-01), Vlist (HAT-02) en Berkenwoude (BKW-01)

In de gebieden Stolwijk, Vlist en Berkenwoude zijn we nagenoeg klaar. De werkzaamheden met de laatste adressen zijn in volle gang. In Vlist, Berkenwoude en Stolwijk maken de eerste woningen al gebruik van glasvezel. Aankomende maand zijn we klaar in Stolwijk, om vervolgens conform planning Berkenwoude een maand later af te ronden.

Haastrecht (HAT-01 en HAT-03)

In de wijk Agterpoort wordt het glasvezelnetwerk aangelegd in combinatie met een project van de gemeente. Dit project heeft door trillinghinder een kleine vertraging opgelopen. In de Hoogstraat zijn we klaar, het overige gedeelte wordt na de bouwvak opgepakt. Verder zijn we volop bezig in Haastrecht. We verwachten voor het einde van augustus het gebied aan te sluiten.

Ouderkerk aan den IJssel (OIJ-01)

We verwachten eind juni te starten met onze werkzaamheden. Als alles conform planning verloopt, kunnen we in augustus en september de huizen aansluiten. Rond de Heemraadsweg wordt het glasvezelnetwerk aangelegd in combinatie met een project van de gemeente. De gemeente heeft hier nog geen planning van, we hopen hier de komende maanden meer over te horen.

Gouderak (GDK-01)

In Gouderak starten we eind juni met onze werkzaamheden. We hopen eind juni de eerste aansluitingen op te leveren en in augustus de aansluitingen af te ronden.

Aangepaste planning

Op onze initiatiefpagina vind u de laatste status van de planning van alle deelgebieden

Over 6 tot 8 weken plaatsen wij weer een nieuwe update.