Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

21 may ‘21

De gemeenten Westerwolde en Stadskanaal zeggen ‘ja’ tegen glasvezel, u ook?

Schrijf dit weekend nog in en maak kans op gratis glasvezel

De afgelopen twee weken zijn er weer vele inschrijvingen bijgekomen, de teller staat inmiddels op 18%! Het belang van glasvezel wordt steeds duidelijker voor de bewoners en we hopen ook voor u. Als het goed is ziet u dat de dorpen al mooi oranje kleuren, en in sommige dorpen is zelfs de oranje koe het gesprek van de dag. Heeft u al een keuze kunnen maken? Schrijf dan dit weekend nog in! Als u inschrijft vóór 24 mei, dan maakt u namelijk kans op een aantal mooie prijzen. Wij verloten onder de ingeschreven bewoners een gratis glasvezelaansluiting en een Sonos geluidssysteem.

Wethouders tekenen het convenant met GlasDraad

Wethouder Goziena Brongers van Stadskanaal en wethouder Bart Huizing van Westerwolde tekenden op 20 mei het convenant met GlasDraad. Beide wethouders benadrukte het belang van glasvezel en hopen van harte dat de 50% inschrijvingen worden behaald.

Glasvezel: meer dan een snelle verbinding

Bij glasvezel denkt men vaak direct aan een snelle internetverbinding die vooral veel voordelen heeft voor gezinnen en bedrijven. Toch is glasvezel meer dan alleen een snelle en betrouwbare internetverbinding. Naast haarscherpe televisiebeelden, kan glasvezel ook een positieve invloed hebben op de waarde van uw woning.
Bekijk hieronder het interview met Hidde Oosterveld, van Oosterveld Makelaardij.