Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

27 feb ‘19

Glasvezelcampagne in buitengebied Haarlemmermeer van start

Bewoners van het buitengebied van Haarlemmermeer kunnen zich sinds 15 februari aanmelden voor glasvezel. GlasDraad Haarlemmermeer is hier namelijk een vraagbundeling gestart. Wanneer 50% van de bewoners zich vóór 15 april 2019 aanmeldt, is de komst van een nieuw glasvezelnetwerk een feit.

Informatie
In de loop van februari worden bewoners voorzien van informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er tot midden april ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bewoners. Deze vindt u op de hoofdpagina van deze website. Aanmelden voor glasvezel is mogelijk door u via deze website online in te schrijven voor glasvezel en daarna een dienstenabonnement af te sluiten. GlasDraad werkt samen met diverse serviceproviders, waaronder Solcon, Multifiber en KPN.

Enthousiast over glasvezel? Help ons mee!
GlasDraad is op zoek naar buurtambassadeurs in het buitengebied van Haarlemmermeer. Dit zijn bewoners die hun buurtgenoten graag informeren en enthousiast maken over het nut en de noodzaak van snel internet. Interesse? Laat het ons weten via haarlemmermeer@glasdraad.nl.