Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

19 apr ‘21

Update werkzaamheden Krimpenerwaard buitengebied

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er alweer op. De lente is begonnen en de zon laat zich zien. En wij ook, want we zijn volop aan het werk in Krimpenerwaard.

Stolwijk (STL-01), Vlist (HAT-02) en Berkenwoude (BKW-01)

In de gebieden Stolwijk, Vlist en Berkenwoude zijn we nagenoeg klaar. De werkzaamheden met de laatste adressen zijn in volle gang. In Vlist maken de eerste woningen al gebruik van glasvezel en in Berkenwoude is de kapotte drinkwaterleiding onlangs gerepareerd. We verwachten onze werkzaamheden in Stolwijk, Vlist en Berkenwoude deze maand af te ronden.

Haastrecht (HAT-01) en Ouderkerk aan den IJssel (OIJ-01 en OIJ-02)

In Haastrecht en Ouderkerk aan den IJssel zijn we hard aan het werk, er zijn geen nieuwe ontwikkelingen. Dit loopt volgens planning.

Gouderak (GDK-01)

In Gouderak wachten we op instemming van de gemeente. Deze vergunningsaanvraagfase duurt langer dan we verwachten. We hopen in mei te starten met onze graafwerkzaamheden en in juni de huisaansluitingen te realiseren.

Bergambacht (BGA-01)

We zijn druk bezig in Bergambacht. Er zijn wat specifieke problemen bij specifieke adressen. We doen ons best om dit op te lossen. Het kan dus voorkomen dat bepaalde adressen wat vertragingen oplopen. We verwachten nog steeds alles af te ronden in juni.

Aangepaste planning

Op de website van Krimpenerwaard vind u de bijgewerkte planning per deelgebied