Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

05 jun ‘24

Update werkzaamheden Zeeuws-Vlaanderen juni 2024

Via dit nieuwsbericht houden we u op de hoogte van de stand van zaken en ontwikkelingen van de aanleg van ons glasvezelnetwerk. We hebben inmiddels ongeveer 45% van het totale projectgebied civiel aangelegd.

Tweede bouwstroom volop bezig

In mei zijn we gestart met een tweede bouwstroom in Zeeuws-Vlaanderen. We zijn dus op meerdere plaatsen tegelijk aan het werk, zowel aan de westkant, als aan de oostkant. Wellicht heeft u onze mensen al gezien? We zijn volop aan de gang.

Huisaansluitingen

De meeste adressen in Hoek, Philippine, Hoofdplaat en Biervliet die zich aangemeld hebben voor een glasvezelverbinding, hebben inmiddels een huisaansluiting. We verwachten dat zij rond het einde van de zomer gebruik kunnen maken van ons glasvezelnetwerk. Woont u in een van deze kernen (niet het buitengebied) en heeft u de afspraak met onze monteur gemist om de huisaansluiting te realiseren? Stuur dan een bericht naar zeeuwsvlaanderen@glasdraad.nl.

Door in de bouwvakantie

De bouwvakantie staat alweer voor de deur, maar dat betekent niet dat we stil zullen staan. In de vakantieperiode zullen onze ploegen doorwerken. We houden hierbij rekening met festiviteiten in de omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Heeft u een concrete vraag voor ons, mailt u die dan naar: zeeuwsvlaanderen@glasdraad.nl.